За нас

Добре дошли в онлайн магазин Puholin.com - приказния свят на пухкавия мечок, който създава усмивки и настроение за Вашето дете!

Този сайт е създаден с много любов и грижа към нуждите на децата и цели да улесни техните родители в избора на висококачествени  и креативни играчки за техните малчугани на достъпни цени. 

В Света на Пухолин Вие ще откриете ПОДБРАН асортимент от най-интересните, образователни и различни играчки на българския пазар! За разлика от повечето онлайн магазини, ние се стремим не просто да предоставим богат избор от играчки, а да обосновем този избор. При нас  ще намерите:

  • Подбрани продукти от водещи известни марки за вашите бебета и деца

  • ЕКСЛУЗИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ на артикули, които може да срещнете само в света на Пухолин и по този начин да предоставите на Вашето дете един оригинален подарък. 

  • Неустоими предложения на маркови АРТИКУЛИ В ПРОМОЦИЯ, където отстъпките варират в най-големите възможни диапазони

  • Играчки с високо качество, които развиват умствените и интелектуалните качества на децата.

  • Любимите приказни герои на малчуганите от ФИЛМИ и РЕКЛАМИ

  • Богат асортимент от градински артикули и продукти за игра на открито и спорт


Ако желаете сами да изберете играчка за своето дете измежду големия ни асортимент, може да направите това лесно, като посочите избрана категория детски продукти, селектирате любима  марка или като използвате търсачката и различните филтри, създадени внимателно с цел да персонализират Вашия избор. Така може да търсите продукти по цена, пол, възраст, цвят, използвани материали и др, което ще ви убеди, че играчката, която купувате е подходяща, полезна и интересна за Вашето дете.

Ние се стремим да ви предложим учтиво и компетентно обслужване с грижа, за да намерите най-подходящия артикул за Вашите нужди. Може да се обръщате към нас за съвет и консултация по въпроси, които Ви интересуват. Нашите експерти с дългогодишен опит в търговията с детски  и бебешки стоки, ще Ви обърнат максимално и персонализирано внимание!

Приятно пътешествие в света на Пухолин !!!