Условия на Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

 

Покритие: Доставка се извършва на територията на цялата страна, чрез куриерска фирма на посочен от клиента адрес или до офис на куриера, в зависимост от посочената от клиента опция. 

Използвани куриери: Интерлогистика, Спиди, Еконт, собствен транспорт (за гр. София)

Срокове за доставка: от 1 до 3 работни след потвърждаване на поръчката; Поръчки направени в петък (след 16:00 часа), събота и неделя се обработват в първия работен ден;

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:


 • Поръчки над 99 лв ( до 10 кг ) – БЕЗПЛАТНО

 • Поръчки под 99 лв ( до 10 кг ) – 5 лв.

 • За поръчка на продукти от категории люлки, пързалки, къщи, батути, акумулаторни коли и мотори, велосипеди и триколки цената за доставка е 10 лв за брой от дадения продукт.

 • За поръчка на детски дървен гардероб или детско дървено легло, цената за доставка е 20 лв на артикул. 

 • Важно: Дocтaвĸaтa нa пpoдyĸтитe c фиĸcиpaнa цeнa нa дocтaвĸaтa ( дъpвeни лeглa, вeлocипeди, тpиĸoлĸи, eдpoгaбapитни cтoĸи и др.) ce начисляват oтдeлнo, бeз знaчeниe oт oбщaтa cтoйнocт нa пopъчĸaтa.

 • Допълнителната такса за транспорт е поради обема на продуктите.


Дocтaвĸaтa нa пpoдyĸтитe c фиĸcиpaнa цeнa нa дocтaвĸaтa (дъpвeни лeглa, вeлocипeди, тpиĸoлĸи, eдpoгaбapитни cтoĸи и др.) ce

начисляват oтдeлнo, бeз знaчeниe oт oбщaтa cтoйнocт нa пopъчĸaтa. 

Пример:

 • Ако поръчате артикули до 10 кг на стойност до 99 лв. - се начисляват 5 лв. за цялата поръчка ако стойността й е под 99 лв, независимо от броя на артикулите. 
 • Ако поръчате артикули до 10 кг на стойност над 99 лв. - безплатна доставка, независимо от броя на артикулите.
 • Ако поръчате 1 артикул от артикулите с допълнителна такса за доставка 10 или 20 лева, тя се начислява на артикул, т.е. за всеки артикул. 
 • Ако поръчате 2 бр. артикули с допълнителна такса за доставка 10 лв., то към стойността на артикулите трябва да се начислят 2 х 10 = 20 лв. за доставка.
 • Ако поръчате накуп 1. бр. артикул с доп. такса за доставка 10 лв. и 1 бр. с такса 20 лв, то се начислява 10 + 20 = 30 лв

Bнимaниe! 


1) Hяĸoи нaceлeни мecтa (пoвeчeтo ceлa и няĸoи гpaдoвe) ca cъc cпeциaлeн peжим нa дocтaвĸa oт cтpaнa нa ĸypиepcĸитe фиpми ("пo гpaфиĸ"). В този случай срокът на доставка може да надвишава 3 работни дни, за което ще бъдете уведомени от наш служител.


2) Ако продуктът, който поръчвате не е наличен, и това не е отбелязано в сайта, ние ще Ви информираме по телефон или имейл за това. 


3) Puholin.com запазва правото си да избере куриер, с който да извърши доставката, за което ще бъдете информирани. 


4) Ако Вие предпочитате друга куриерска фирма, пратката ще бъде изпратена с нея, но доставката ще е според тарифите на въпросната фирма.


5) Puholin.com не носи отговорност за неизпълнена/неточна доставка ако: 

- потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка

- потребителят е посочил грешен или неточен телефон за контакт

- фирмата, извършваща куриерската услуга, не я осъществи точно/акуратно


6) С цел точно и навременно осъществяване на Вашите поръчки, екипът ни моли за вярно и коректно въвеждане на изискуемите данни. 

Изискваните от Вас данни при осъществяване и потвърждаване на поръчка са строго конфиденциални и се използват само за целите за издаване и проверка на документи относно Вашите поръчки. Същите са строго конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети лица освен ако те нямат отношение към осъществяването на Вашите поръчки. 

7) В момента на получаване на пратката, моля да я проверите внимателно с цел навременно установяване на евентуални повреди при транспортиране или нарушена опаковка. При установено несъответствие е необходимо да се попълни на място Протокол за рекламация, какъвто куриерът е длъжен да предостави. Моля да ни уведомите незабавно в такъв случай, за да проверим казуса и да решим какво да правим. Такива случаи са голяма рядкост, но призоваваме нашите клиенти да бъдат внимателни, защото е в наш общ интерес да получите стоката си в изряден вид.  


 

Желаем Ви спокойно и приятно пазаруване !