SMOBY - Детска градинска къща SWEETY CORNER

330.00 лв. 412.00 лв.
Марка: Smoby
Код: 7600810718
Наличност: В наличност

Бърз Преглед

С Sweety Corner вашите деца могат да приемат своите приятели, за да хапнат!Оборудвана с половин врата, 2 прозореца с жалузи и плъзгаща се щора, къщата за игра дава възможност на децата да приготвят нещо сладко!Вашите деца могат д...

С Sweety Corner вашите деца могат да приемат своите приятели, за да хапнат!

Оборудвана с половин врата, 2 прозореца с жалузи и плъзгаща се щора, къщата за игра дава възможност на децата да приготвят нещо сладко!

Вашите деца могат да готвят палачинки благодарение на тигана, да правят сладолед и да вземат плащането на своите клиенти!

Включени са 18 аксесоара : 1 чиния, 1 вилица, 1 нож, 1 лъжица, 1 чаша с капак, 1 тиган за обръщане на палачинки, 2 палачинки, 1 захарница, 1 буркан за пръскане, 2 сладоледа, 4 касови бележки, 1 четец на кредитни карти и 1 кредитна карта.

Можете да запазите вашата къща за игра във вашата градина за дълго време благодарение на нейната стабилна и здрава структура и нейната UV защита, която гарантира добра устойчивост и трайност на цветовете във времето!

Можете също да добавите различни аксесоари, за да създадете къщата за игра, която най-добре подхожда на вашето мъниче! (моля, проверете съвместимостта)

Лесен за сглобяване.

За деца над 2 години - Произведено във Франция.

Размери: 105 x 110 x 127 CM

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Много Лош           Много Добър
Тест за сигурност
Етикети: 7600810718