SMOBY- Детска градинска къща - ресторант CHEF PLAYHOUSE

595.90 лв. 853.00 лв.
Марка: Smoby
Код: 7600810403
Наличност: В наличност

Бърз Преглед

Открийте вселената на най-новата къща-ресторант на марката Смоби - SMOBY CHEF PLAYHOUSEТази градинска къщичка е изградена...

Открийте вселената на най-новата къща-ресторант на марката Смоби - SMOBY CHEF PLAYHOUSE

Тази градинска къщичка е изградена по модела на ресторантите за бързо хранене и ще даде възможност на вашето дете и неговите приятели да подготвят поръчките на своите клиенти, да ги обслужват и да влязат в ролите на истински майстор-готвачи на открито!

SMOBY CHEF PLAYHOUSE включва врата, 2 прозореца с 4 щори, които детето може да затвори в края на деня, 1 хладилник, 1 фурна, 1 газова печка, 1 мивка с кран, 1 касов апарат с чекмедже за пари и четец за кредитни карти и 2 рафта за съхранение .

Детската градинска къща-ресторант с кухня SMOBY CHEF PLAYHOUSE включва още много аксесоари, включително сладки и пикантни храни, напитки, прибори за хранене, прибори за готвене, кредитна карта и билети, солница, тиган за палачинки, сосове за кетчуп и др.

Предвидени са 2 дъски, върху които вашето дете да напише менюто и работното време на Ресторанта. Те могат да бъдат фиксирани върху капаците на предната част на къщата.

Този ресторант на открито ще може да остане години наред във вашата градина благодарение на своята много устойчива структура и УВ покритие, които ще запазят цветовете дълго време!

Произведено във Франция.

Препоръчителна възраст – от 2 до 8 години.


Размери: 124 х 132 х 135см.


Видео ревю на SMOBY- Детска градинска къща - ресторант CHEF PLAYHOUSE

Видеофайлът може да бъде ориентировъчен!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Много Лош           Много Добър
Тест за сигурност